Bidé is the shit.

(Uppdaterat: 2009.10.13) De vanliga är ju att man tvättar sina händer med vatten och tvål. Om man istället bara skulle torka av dem med papper, eller torka av hela kroppen med papper istället för att duscha. Detta skulle nog de flesta se som ofräscht och äckligt, iaf jag. Men när folk generellt i väst är på toaletten så torkar man sig i baken med papper enbart. Hur går de ihop? Jag menar anus plus avföring har ju massa bakterier och är ju alltså betydligt smutsigare än händer generell sett. Själv kör jag med bidé-stil. Om badrummet saknar en riktig bidé kan man ta en handdusch och spola av sig. Jag tycker de är mkt fräschare att duscha av sig lite, plus att man slipper papper som rivs(de är ju faktiskt träfiber). I tex. Indien anses man ohygienisk om man inte tvättar baken efter att man bajsat. Vid t ex lös mage, kan bakterier ge hemmorojder. Papper får aldrig rent ordentligt och bakterierna är alltså kvar. Med bidé blir de rent. Använd bidé.
Wikipedia - Bidé.

Stöd Openinternet!

Vi måste slåss för våra rättigheter, demokrati och folkets frihet på nätet. Medias stora företag försöker få monopol genom att stämma TPB och div. ISP:s.
Openinternet.
TPB.

Maktskifte NU!

(Uppdaterat: 2009.09.20) Nuvarande regeringen lånar pengar till skattesänkningar, de saknar folkets stöd, se artikel. Se även video med Moderaternas skandalsamling.
Jag säger: Nyval NU! tack.
SVT - nyheter.(artikel)
SVT Play - Nyheter.(video)

Den sjuka vården.

Jag säger: De svenska vård-systemet fungerar inte och är dessutom korrupt. De bryter mot lagen. De måste bytas ut omedelbart.
SVT Play - Nyheter: Stafettläkare.(video)
SVT Play - Uppdrag granskning - Den sjuka vården: Intervju.(video)
SVT Play - Uppdrag granskning - Den sjuka vården: Hela programmet.(video)

Hörselskador har blivit vardag, sjukt!

Tinnitus av mp3spelare.
Biljett till konsert garanterar hörselskada idag.
SVT Play - Nyheter mp3.(video)
SVT Play - Nyheter PA(konsert).(video)

Religion är skitsnack-historien nr. 1.

Standup-komikern George Carlin snackar om religion.




RSS 2.0